Снимка eurocom.bgШефът на Градус продължи да сипе обвинения към Светослав Илчовски

...
Снимка eurocom.bgШефът на Градус продължи да сипе обвинения към Светослав Илчовски
Коментари Харесай

Ангелов за Илчовски: Той ме заплаши, че ще ме нареже на парчета, че ще ни съсипе със сина ми

Снимка eurocom.bg

Шефът на " Градус " продължи да сипе обвинявания към Светослав Илчовски пред комисията за ревизия. Работата ми с властта е била единствено една - когато имам контракти с чужбина и върша износ и имаме проблеми административни, като огромен вложител аз си поддържам връзка с администрацията. Например около рецесията с ковид имаше разнообразни условия, които ние трябваше да знаем и да можем да съблюдаваме. Например, страната да подсигурява, че нашите документи са европейски и приети пред страни от трети страни. Това сподели шефът на " Градус " Иван Ангелов пред комисията за проверка.

Вече близо 3 часа изслушват агробизнесмена Светослав Илчовски в комисията по проверка в Народното събрание.

" Той ме заплаши, че в случай че не му платя царевицата на желаната от него цена, макар, че имаме контракт за 630 лева, а той искаше внезапно 690 лева, ще ме нареже на части, ще ни съсипе със сина ми и ще забележим кой е той и какво ще ни се случи ", сподели още Ангелов. 

Румен Гечев попита Ангелов дали е бил в Монако да уговаря царевица и зърно. " Ама в Монако вървях на екскурзия, там има море, плажове, дами, каква царевица? ", сподели във връзка екскурзията Ангелов.  

" Признайте си най-сетне, господин Илчовски, че лъжете! Защо не го извършите? ", сподели още Ангелов. 

" Не ви ли е позор, г-жо Манолова, че единствено за два дни, поради това, което вършиме, акциите ни паднаха с 40 млн. лева Не ви ли е позор? Вие носите отговорност за всичко, което се случва тук ", сподели още Ангелов, написа eurocom.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР